Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

πλεκτό τσαντάκι με βαμβακερό σπάγκο , βελόνες και βελονάκι / knitted small handbag

πλεκτό τσαντάκι με κόστος 1.50 ευρώ 









Η φίλη μου Αθηνά έπλεξε με βελονάκι  τον οβάλ πάτο της τσάντας . Σήκωσα 59 πόντους και έπλεξα με  βελόνες νούμερο 4 την πλέξη  Λινό με κυκλικές βελόνες . Όταν η τσάντα είχε το επιθυμητό μήκος έκλεισα τους 35 πόντους και συνέχισα να πλέκω τους υπόλοιπους 24 πόντους για να δημιουργηθεί το καπάκι της τσάντας  με την πλέξη Λινό . Προσοχή : Η πλέξη Λινό  όταν δεν πλέκουμε κυκλικά πλέκεται διαφορετικά . Δείτε εδώ πώς .
Όταν τελείωσα το πλέξιμο του καπακιού της τσάντας , η φίλη μου Αθηνά έπλεξε σαν περίγραμμα στο καπάκι με το βελονάκι την πλέξη "κάβουρας".


Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποια πλευρά μας αρέσει περισσότερο ως εξωτερική πλευρά της τσάντας και να ράψουμε ένα κουμπί .

 Εγώ , όπως βλέπετε προτίμησα την ανάποδη πλευρά της πλέξης "Λινό" που μοιάζει με πουαντερί.




Τον σπάγκο τον αγόρασα από το χρωματοπωλείο της γειτονιάς μου μόνο 1,50 ευρώ το  κουβάρι βάρους 160 γραμμαρίων. Ένα κουβάρι ήταν αρκετό για να φτιάξω την τσαντούλα που έχει διαστάσεις 21 cm επί 22 cm. . Το χερούλι το έπλεξα με τα δάκτυλα χωρίς βελόνες ή βελονάκι και χρησιμοποίησα διπλό σπάγκο για να γίνει πιο χοντρό  . Πλέκεται πολύ γρήγορα . Δείτε πώς να το πλέξτε εδώ .




Με τον ίδιο βαμβακερό σπάγκο μπορείτε να πλέξτε και πολύ όμορφα τσαντάκια με βελονάκι .


Επισκεφτείτε την ετικέτα πλεκτές τσάντες .
Visit the label knitted handbags .



                   Καλή σας  ημέρα  !!!

                       Have a nice day  !!!

3 σχόλια: